• grou 03

Grou, das malerischste Wassersportdorf in der Mitte von Friesland. Ein Dorf mit einzigartigem historischem Charakter, wo Gastfreundschaft groß geschrieben wird. Es gibt eine breite Auswahl an gemütlichen Restaurants und diversen Geschäften und es ist immer viel los. Shoppen, Essen gehen, segeln, Boot fahren, Rad fahren, Museen u.v.m. Per Auto über die A32, mit dem Zug oder über das Wasser ist Grou für jeden leicht zu erreichen. Wir freuen uns gerne auf ein Wiedersehen in Grou!

Fotowedstrijd 2017

Fotowedstrijd 2017

Wie maakt in 2017 de mooiste #zonniggrou foto? Het mag van alles zijn zolang het Grou logo maar op de een of andere manier op de foto te zien is. Zoals dat bijvoorbeeld te zien is op de boten van WSB Anja. De wedstrijd eindigt op 1 november 2017. Tot die tijd kunnen foto’s geplaatst worden op Facebook, Twitter & Instagram. Vermeld bij je foto op social media #zonniggrou. In november 2017 zal een deskundige jury de winnaars bekend maken.

Magazine Grou internationaler dan ooit

Magazine Grou internationaler dan ooit

Dinsdag 7 maart werd het 1e exemplaar van het toeristisch Magazine Grou overhandigd aan burgemeester Crone van gemeente Leeuwarden. Deze editie vol informatie over het dorp, bezienswaardigheden, fiets-wandel en vaarmogelijkheden is dit jaar nog internationaler van karakter dan voorgaande jaren.

De Grouster Cadeaubon

De Grouster Cadeaubon

Vanaf 11 februari is deze Grouster Cadeaubon te koop bij Bruna, het informatiepunt en de Silersshop in Grou. Deze ‘eigen’ Grouster Cadeaubon is te koop in de waarden van € 10, € 25 & € 50 en kan uitsluitend in Grou weer worden ingewisseld, bij de deelnemende Grouster ondernemers (winkeliers, horecabedrijven en andere aanbieders van producten en/of diensten) herkenbaar aan de sticker op het raam met “Wij doen mee”. Super leuk om te krijgen en nog leuker om te geven.