Proef Grou

Proef Grou

Na vijf jaar weer een Proef Grou! 10 & 11 december serveert de Grouster Horeca culinaire heerlijkheden op het Halbertsma’s Plein. De winkels zijn uiteraard open en alles is in kerstsfeer gehuld, een complete beleving die mag worden geproefd. Tijdens dit culinaire evenement serveren negen verschillende horecabedrijven kleine gerechtjes die de stijl van het restaurant weergeven onder het genot van een drankje uit de gezamenlijke bar.

Feest

Rondom de hapjes en de drankjes is van alles te doen voor jong en oud. Er kan geschaatst worden op de UNIS Flyers ijsbaan. Er is een heuse Kerstwensboom, waarin je je eigen wens mag hangen (tot een max. € 250,-) misschien win jij deze wens? Op beide dagen wordt om 16.00 uur één kerstwensbal uit de boom getrokken, dus 2x kans om je eigen wens in vervulling te zien gaan. De wensballen zijn te verkrijgen bij de Grouster Horeca en winkeliers.

Uiteraard ontbreekt de Kerstman met zijn kerst-elfjes niet en laat het Grouster kerstkoor haar gouden keeltjes horen. Voor de kleintjes een luchtkussen en poffertjes om van te genieten. ’s Middags vind een kinderkookpresentatie plaats met Manon Hoekstra en op zondag een prachtige aangeklede modeshow (aanvang 14.30 uur) en nog meer gezelligheid.

"Met Proef Grou kunt u zien, proeven en beleven dat Grou ook op culinair gebied behoorlijk aan de weg timmert met een breed en gevarieerd aanbod." aldus Ivo Krikke, voorzitter Stichting Promotie Grou.

Openingstijden

De winkels zijn geopend: zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De ijsbaan is geopend vanaf 13.00 en het proeven op het Halbertsma’s plein is op beide dagen van 15.00 tot 21.00 uur