Promotie Grou

Promotie Grou

Begin dit jaar hebben de ‘Grou Breed’ partners (Grou Aktief, Pleatslik Belang Grou, FFF, Skûtsje Kommisje Grou, Sint Piterkomitee, Museum, Sportcentrumen de Business Club Grou) besloten om de promotie van Grou te bundelen en te laten verzorgen door Stichting Promotie Grou. Dit initiatief is ook door de Gemeente Leeuwarden omarmd.

Stichting Promotie Grou heeft als doel om Grou in al haar facetten te promoten. Hiervoor hebben we een nieuw beeldmerk ontwikkeld. We noemen het ‘Zonnig Grou’ en om dat te onderstrepen ontvangen alle Grousters deze week via Middelpunt een zakje zonnebloemzaad waar een wedstrijd aan gekoppeld is met leuke prijzen. De actie wordt in het leaflet verder uitgelegd.

1e prijs:
Joop Zandberg Rijwielen bestaat 20 jaar en stelt daarom als hoofdprijs een splinternieuwe Cortina U4 transportfiets beschikbaar.

2e prijs:
Cadeaubon t.w.v. €50,- van Steyl 13 damesmode

3e prijs:
Gevulde picknickmand van B&B De Thuiskamer t.w.v. €35,-

Mocht u Middelpunt niet ontvangen hebben dan is een beperkte hoeveelheid van het magazine beschikbaar vanaf 21 mei bij VVV Grou, Halbertsma’s plein 12. Op het leaflet zit ook een actiebon waarmee twee Grou stickers kunnen worden afgehaald zolang de voorraad strekt.