Doe mee aan de Grouster Gastzeilrace

Doe mee aan de Grouster Gastzeilrace

Op donderdagmiddag 25 juli wordt in Grou voor het eerst de Grouster Gastzeilrace gehouden. Dit is een nieuwe watersportactiviteit tijdens de Skûtsjewike. Het is de bedoeling dat teams van gasten (van campings, vakantieparken etc.), tegen elkaar zeilen. Voor elk team heeft watersportbedrijf Anja een Valk beschkbaar. Na een paar uurtjes zeilen op de Pikmar, onder deskundige leiding van KWV Frisia, is duidelijk wie zich de beste Gastzeilers van Grou in 2019 mogen noemen.

Inschrijving Skûtsjewike 2019 open

Inschrijving Skûtsjewike 2019 open

De inschrijvingsmogelijkheid voor de Skûtsjewike in Grou is opengesteld. Wie mee wil doen aan de fiets- en vaartocht, het praamzeilen voor teams, de muzikale vaartocht, de culturele sloepentocht en de zeilrace voor gasten kan zich via skutsjewike.nl aanmelden en direct betalen. Voor de andere activiteiten is vooraf inschrijven niet nodig.

Vrolijke Vrijmarkt

Vrolijke Vrijmarkt

Ook dit jaar weer vindt de “Vrolijke Vrijmarkt Grou” plaats rond de Sint Piterkerk in het oude centrum, op zaterdag 27 april a.s. van 10.00 tot 15.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.