Actie met Parkkaartenplan gewonnen door Johan Weidema

Actie met Parkkaartenplan gewonnen door Johan Weidema

Het Parkkaartenplan laat de “historische’ verbinding tussen Grou en Nationaal Park Alde Feanen zien. De actie: zoek de kaart en maak zo kennis met de diversiteit aan ondernemers in Grou en op unieke wijze leert u de historie van Grou en Nationaal Park Alde Feanen. Als eerste heeft J. Weidema uit Grou alle 21 parkkaarten gevonden.

Zonnebloem wedstrijd nadert zijn ontknoping

Zonnebloem wedstrijd nadert zijn ontknoping

We hebben de afgelopen tijd al heel wat super grote zonnebloemen gezien in het dorp en op internet. De wedstrijd eindigt op 30 september en gezien het mooie weer zullen ze nog wel flink groeien de komende weken. Tot 1 oktober kunnen zonnebloem foto’s met een goed zichtbaar meetlint (zodanig dat de jury de lengte van uw zonnebloem goed kan zien) geplaatst worden op Facebook, Instagram en Twitter (@zonnig_grou). Gebruik hierbij altijd de hashtag #zonniggrou Vervolgens bepaalt de jury de top 3 uit deze inzendingen.

Young Solar Challenge

Young Solar Challenge

Maak kennis met een andere manier van varen, techniek en zonne-energie; de Dutch Solar Challenge race. Een unieke wedstrijd, waarbij de laatste etappe start op zaterdag morgen 9 juli in Grou aan de Nieuwe Kade.

Promotie Grou

Promotie Grou

Begin dit jaar hebben de ‘Grou Breed’ partners (Grou Aktief, Pleatslik Belang Grou, FFF, Skûtsje Kommisje Grou, Sint Piterkomitee, Museum, Sportcentrumen de Business Club Grou) besloten om de promotie van Grou te bundelen en te laten verzorgen door Stichting Promotie Grou. Dit initiatief is ook door de Gemeente Leeuwarden omarmd.