Wij zoeken vrijwilligers voor ons Informatiepunt Grou

Wij zoeken vrijwilligers voor ons Informatiepunt Grou

Sta jij midden in het leven en heb je interesse in je woonomgeving? Ben jij een echte gastvrouw/ gastheer, meld je dan nu aan als vrijwilliger bij de Informatiepunt-Grou. Wij zoeken mensen met passie en een hart voor ons dorp.

Denk aan het vertellen over de charme, kracht en historie van Grou, geniet jij daarvan? of fiets, wandel of vaar jij veel en weet jij precies waar alle leuke plekjes in Grou en omgeving te vinden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij ook zo trots op Grou en je hebt tijd en interesse om bezoekers te informeren, faciliteren en enthousiasmeren over alle mogelijkheden die hier te vinden/doen zijn? Je hoeft niet alles te weten, dat weten we samen namelijk wel. Een te gekke en gezellige club mensen samen, zoooo anders en ook weer gelijk. Reageer en kom ons team van vrijwilligers versterken.

Interesse of wil je net nog even wat meer informatieve over de taken als vrijwilliger in het Informatiepunt Grou, mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maar ook ideeën, oplossingen en/of aanvullingen, innovaties en creativiteit zijn van harte welkom. Samen zijn we Grou.