• grou 03

Grou, het pittoreske watersportdorp in het midden van Friesland. Een dorp met een uniek historisch karakter, waar gastvrijheid voorop staat. Er is een grote diversiteit aan gezellige restaurants, een breed winkelaanbod en veel bedrijvigheid. Winkelen, lekker eten, zeilen, varen, fietsen, rondvaarten, musea en meer. Vanaf de A32, met de trein en over het water is Grou voor iedereen makkelijk te bereiken. Graag tot ziens in Grou!

Museum Grou ook infopunt voor toerist

Museum Grou ook infopunt voor toerist

Het Museum Hert fan Fryslân in Grou krijgt een extra rol in de regio. In het museum wordt deze week een toeristisch informatiepunt geopend waar men terecht kan met vragen over de toeristische trekpleisters en andere zaken in de regio.

Bootbankje Gastvrij Grou geplaatst

Bootbankje Gastvrij Grou geplaatst

Vanmiddag is in het centrum van Grou, naast wijn, tap en eethuis Amicaal, een bootbankje geplaatst. Het bankje werd in het kader van het Project Gastvrij Grou tijdens de kick-off bijeenkomst in restaurant de Vrijheid in oktober aangeboden door de Provinsje Fryslan.

Kerst Koopzondag

Kerst Koopzondag

Zondag 22 december aanstaande is er een bijzondere Kerst Koopzondag in Grou! Tussen 11.00 en 17.00 uur kun je in het sfeervolle dorp eindeloos shoppen. Laat je verrassen door de 50 verschillende winkels die het centrum kent!

Tweede editie WK Klunen

Tweede editie WK Klunen

Op zaterdag 18 januari is de tweede editie van het WK Klunen. Het 748 meter lange parcours gaat door het oude centrum van Grou en bestaat uit een 2 meter breed tapijt. De organisatie zal de route aankleden met onder andere het bruggetje van Bartlehiem en de Sneker waterpoort.