• grou 03

Grou, het pittoreske watersportdorp in het midden van Friesland. Een dorp met een uniek historisch karakter, waar gastvrijheid voorop staat. Er is een grote diversiteit aan gezellige restaurants, een breed winkelaanbod en veel bedrijvigheid. Winkelen, lekker eten, zeilen, varen, fietsen, rondvaarten, musea en meer. Vanaf de A32, met de trein en over het water is Grou voor iedereen makkelijk te bereiken. Graag tot ziens in Grou!

4e editie Skûtsjewike Grou groot succes

4e editie Skûtsjewike Grou groot succes

Een dikke week vele prachtige activiteiten en een hele week fantastisch weer. Grou kijkt met veel plezier terug op de 4e editie van de Skûtsjewike. Het evenement, dat in 2010 voor de eerste keer georganiseerd werd, groeit jaar na jaar. En dat geldt zowel voor het aantal activiteiten, als ook voor het aantal deelnemers. Met een aantal nieuwe activiteiten werd aan de term: 'voor elk wat wils', ruimschoots voldaan.

Genieten in Grou tijdens de Skûtsjewike

Genieten in Grou tijdens de Skûtsjewike

Vrijdagavond, 11 juli begint de vierde editie van de Skûtsjewike in Grou. Om 19.30 uur start het traditionele ringrijden in het centrum van Grou. Daarna staat Grou een dikke week lang bol van de activiteiten. Voor alle leeftijden, voor elk wat wils. Om naar te kijken of om zelf te doen.

Pontje Gastvrij Grou vaart dagelijks van 10 tot 10

Pontje Gastvrij Grou vaart dagelijks van 10 tot 10

Vanaf zaterdag 5 juli tot en met 24 augustus vaart het pontje van Gastvrij Grou van ’s ochtends 10 tot ’s avonds 10 uur. Dit fiets- en voetgangerspontje, tussen de Hellingshaven in Grou en de Seinpôle bij restaurant De Vrijheid, is één van de verbindingspontjes in de fietsroute ‘De 8 van Grou’.