• grou 03

Grou, het pittoreske watersportdorp in het midden van Friesland. Een dorp met een uniek historisch karakter, waar gastvrijheid voorop staat. Er is een grote diversiteit aan gezellige restaurants, een breed winkelaanbod en veel bedrijvigheid. Winkelen, lekker eten, zeilen, varen, fietsen, rondvaarten, musea en meer. Vanaf de A32, met de trein en over het water is Grou voor iedereen makkelijk te bereiken. Graag tot ziens in Grou!

Kerst Koopzondag

Kerst Koopzondag

Zondag 22 december aanstaande is er een bijzondere Kerst Koopzondag in Grou! Tussen 11.00 en 17.00 uur kun je in het sfeervolle dorp eindeloos shoppen. Laat je verrassen door de 50 verschillende winkels die het centrum kent!

Tweede editie WK Klunen

Tweede editie WK Klunen

Op zaterdag 18 januari is de tweede editie van het WK Klunen. Het 748 meter lange parcours gaat door het oude centrum van Grou en bestaat uit een 2 meter breed tapijt. De organisatie zal de route aankleden met onder andere het bruggetje van Bartlehiem en de Sneker waterpoort.

Nieuwe fietsbrug over Rjochte Grou

Nieuwe fietsbrug over Rjochte Grou

Door een onverwachte vertraging zal de fietsbrug over De Rjochte in Grou later klaar zijn dan gepland. De verwachting is nu dat de brug in de loop van april gereed zal zijn.

Baggeren Pikmeer en Rjochte Grou

Baggeren Pikmeer en Rjochte Grou

Komende winterperiode zal het vaargebied Pikmeer, Tijnje en Rjochte Grou weer op diepte worden gebracht. Het onderhoud aan dit vaarwater is de afgelopen jaren achterwege gebleven.