• grou 03

Grou, het pittoreske watersportdorp in het midden van Friesland. Een dorp met een uniek historisch karakter, waar gastvrijheid voorop staat. Er is een grote diversiteit aan gezellige restaurants, een breed winkelaanbod en veel bedrijvigheid. Winkelen, lekker eten, zeilen, varen, fietsen, rondvaarten, musea en meer. Vanaf de A32, met de trein en over het water is Grou voor iedereen makkelijk te bereiken. Graag tot ziens in Grou!

Young Solar Challenge

Young Solar Challenge

Maak kennis met een andere manier van varen, techniek en zonne-energie; de Dutch Solar Challenge race. Een unieke wedstrijd, waarbij de laatste etappe start op zaterdag morgen 9 juli in Grou aan de Nieuwe Kade.

Promotie Grou

Promotie Grou

Begin dit jaar hebben de ‘Grou Breed’ partners (Grou Aktief, Pleatslik Belang Grou, FFF, Skûtsje Kommisje Grou, Sint Piterkomitee, Museum, Sportcentrumen de Business Club Grou) besloten om de promotie van Grou te bundelen en te laten verzorgen door Stichting Promotie Grou. Dit initiatief is ook door de Gemeente Leeuwarden omarmd.

VVV Grou zoekt vrijwilligers

VVV Grou zoekt vrijwilligers

Sta jij midden in het leven en heb je interesse in je woonomgeving en ben jij een echte gastvrouw/ gastheer? Wij zoeken nog steeds vrijwilligers met passie en een hart voor ons dorp. Denk aan het vertellen over de charme, kracht en historie van Grou, geniet jij daar net zo van zoals Neentske & Marita. Of fiets jij ook zo graag zoals Jacqueline, wandel jij heerlijk in Grou rond zoals Petra of vaar jij graag zoals Lieke en Femmy. Weet jij precies waar alle leuke plekjes in Grou en omgeving te vinden zijn, dan zijn wij op zoek naar jou!

Gevarieerd Krite-programma seizoen 2015-2016

Gevarieerd Krite-programma seizoen 2015-2016

Zaterdag 31 oktober start het programma seizoen 2015 - 2016 van de Krite Grou met een Mexicaanse avond Frid Kahlo in Zeilcentrum Grou. Ook dit jaar is het Krite-bestuur er weer in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen met muziek, film, eten en toneel.