• grou 03

Grou, het pittoreske watersportdorp in het midden van Friesland. Een dorp met een uniek historisch karakter, waar gastvrijheid voorop staat. Er is een grote diversiteit aan gezellige restaurants, een breed winkelaanbod en veel bedrijvigheid. Winkelen, lekker eten, zeilen, varen, fietsen, rondvaarten, musea en meer. Vanaf de A32, met de trein en over het water is Grou voor iedereen makkelijk te bereiken. Graag tot ziens in Grou!

Gevarieerd Krite-programma seizoen 2015-2016

Gevarieerd Krite-programma seizoen 2015-2016

Zaterdag 31 oktober start het programma seizoen 2015 - 2016 van de Krite Grou met een Mexicaanse avond Frid Kahlo in Zeilcentrum Grou. Ook dit jaar is het Krite-bestuur er weer in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen met muziek, film, eten en toneel.

Laat je meenemen op een reisje naar de Carieb!

Laat je meenemen op een reisje naar de Carieb!

Film, knutselen, ruiken, proeven en speuren naar de schatten van de Carieb: Oktober is kindermaand in het museum Hert van Fryslân. In het kader van Oktober Kindermaand heeftt museum Hert van Fryslân op zaterdag 24 en zondag 25 oktober een speciaal kinderprogramma.

Grou Koerst Duurzaam

Grou Koerst Duurzaam

Op zaterdag 10 oktober vindt in het Aquaverium te Grou van 10.00 tot 17.00 uur de eerste beurs 'Grou Koerst Duurzaam' plaats. Een beurs waar je alles vindt over duurzaam wonen, werken en vrije tijd. Duurzaam Grou wil middels deze beurs infomatie verstrekken over alle mogelijke vormen van duurzaamheid.

Feestelijke Open dag Friese Merenproject in Grou

Feestelijke Open dag Friese Merenproject in Grou

Kom 20 september naar Gastvrij Grou! Van 11.00 tot 16.00 uur kunt u genieten van diverse activiteiten. Zo vindt u aan de Nieuwe Kade oude ambachten, evenals twee Zuiderzeeambachten en wordt er gezeild met radiografisch bestuurbare boten. Vaar mee met de Reddingsbrigade bij het Theehuis en doe mee aan diverse workshops zoals touwknopen en overleven op zee. Vlotbouwen en raften kan bij Oer it Hout en bij Zeilcentrum Grou zijn kinderactiviteiten en kan onder andere gesupt worden. Ook is het deze dag koopzondag.