Sfeervol kerstshoppen in Grou

Sfeervol kerstshoppen in Grou

Zondag 14 december kunt u sfeervol kerstshoppen in het pittoreske centrum van Grou. Er is veel gezelligheid in het dorp. De straten zijn mooi versierd, de winkels zijn open en de Kerstman is de hele dag in het dorp. Kinderen kunnen gratis in de draaimolen.

Heerlijk na-zomeren in Grou

Heerlijk na-zomeren in Grou

Het weekend van 20 en 21 september stond nog bol van de activiteiten in Grou. Zo vierde de Valkenkring dit weekend haar 75-jarig jubileum. Met op zaterdagmiddag een schitterende vlootschouw met maar liefst 112 valken. De vlootschouw werd afgenomen door commissaris van de koning, John Jorritsma en was vanaf de Nieuwe Kade goed te volgen. Het feestelijke weekend werd zondag afgesloten met de Princenhoftocht.

Vier de kunsten!

Vier de kunsten!

Zaterdag 20 en zondag 21 september is de tweede editie van de Kunstroute ExpoMeer Grou. Thema van de kunstroute is : “vier de kunsten!”. Naast het bekijken van kunst in ateliers, restaurants en andere bijzondere locaties, is er ook ruimte voor het ervaren van diverse kunstvormen. Zo is het mogelijk om te luisteren naar poëzie of een workshop kunstgeschiedenis bij te wonen in de bibliotheek.