VVV Grou zoekt vrijwilligers

VVV Grou zoekt vrijwilligers

Sta jij midden in het leven en heb je interesse in je woonomgeving en ben jij een echte gastvrouw/ gastheer? Wij zoeken nog steeds vrijwilligers met passie en een hart voor ons dorp. Denk aan het vertellen over de charme, kracht en historie van Grou, geniet jij daar net zo van zoals Neentske & Marita. Of fiets jij ook zo graag zoals Jacqueline, wandel jij heerlijk in Grou rond zoals Petra of vaar jij graag zoals Lieke en Femmy. Weet jij precies waar alle leuke plekjes in Grou en omgeving te vinden zijn, dan zijn wij op zoek naar jou!

Gevarieerd Krite-programma seizoen 2015-2016

Gevarieerd Krite-programma seizoen 2015-2016

Zaterdag 31 oktober start het programma seizoen 2015 - 2016 van de Krite Grou met een Mexicaanse avond Frid Kahlo in Zeilcentrum Grou. Ook dit jaar is het Krite-bestuur er weer in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen met muziek, film, eten en toneel.

Laat je meenemen op een reisje naar de Carieb!

Laat je meenemen op een reisje naar de Carieb!

Film, knutselen, ruiken, proeven en speuren naar de schatten van de Carieb: Oktober is kindermaand in het museum Hert van Fryslân. In het kader van Oktober Kindermaand heeftt museum Hert van Fryslân op zaterdag 24 en zondag 25 oktober een speciaal kinderprogramma.

Grou Koerst Duurzaam

Grou Koerst Duurzaam

Op zaterdag 10 oktober vindt in het Aquaverium te Grou van 10.00 tot 17.00 uur de eerste beurs 'Grou Koerst Duurzaam' plaats. Een beurs waar je alles vindt over duurzaam wonen, werken en vrije tijd. Duurzaam Grou wil middels deze beurs infomatie verstrekken over alle mogelijke vormen van duurzaamheid.