Vier de kunsten!

Vier de kunsten!

Zaterdag 20 en zondag 21 september is de tweede editie van de Kunstroute ExpoMeer Grou. Thema van de kunstroute is : “vier de kunsten!”. Naast het bekijken van kunst in ateliers, restaurants en andere bijzondere locaties, is er ook ruimte voor het ervaren van diverse kunstvormen. Zo is het mogelijk om te luisteren naar poëzie of een workshop kunstgeschiedenis bij te wonen in de bibliotheek.

De Sint Piterkerk is een unieke locatie waar tijdens de kunstroute werken te zien zullen zijn van de Chinese kunstenaar ZhongNai en de van oorsprong Grouster, Gjalt Blaauw. Deze historische kerk, in het hart van het dorp, zal ook het podium zijn van een intiem concert.

Op zaterdag 20 september zal Zippora Tieman, een jonge, getalenteerde singer-songwriter, haar prachtige intieme liedjes zingen in de Sint Piterkerk. Tijd: van 17:00-18:00 uur / prijs € 6,00 per kaartje (incl. pauze en drankje). U kunt kaartjes reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op www.expomeer.nl