Sfeervol winkelen in Grou

Meer dan 50 winkels

Wist u dat u in het hart van Friesland eindeloos kunt shoppen? U bent van harte welkom in het pittoreske centrum van watersportdorp Grou, waar meer dan 50 verschillende winkels zijn gevestigd. Het centrum is overzichtelijk ingedeeld en is eenvoudig te bereiken via de A32. Parkeer uw auto gratis en dicht bij het centrum of stippel uw route uit over de mooie Friese meren.

Ontdek de kwaliteit van onze echte Friese bakkers en de slager, maar ook voor trendy schoenen, woonaccessoires, kleding en zelfs voor een modern brillenmontuur kunt u in ons gezellige dorp terecht. Onze ondernemers laten u graag zien wat zij voor u in huis hebben.

Voor de dagelijkse boodschappen beschikt Grou over drie supermarkten. Eén supermarkt is gevestigd in het centrum (nabij de havens). De andere supermarkten bevinden zich aan de rand van het centrum en zijn zowel vanuit het centrum als per boot goed bereikbaar.

Koopzondagen

Op zondag 16 februari 2014 en elke zondag in de maanden juni, juli en augustus zijn de winkels in Grou open tussen 13.00 - 17.00 uur. De Jumbo supermarkt is elke zondag geopend van 12.00 - 18.00 uur.

De koopavond in Grou is op vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur. Laat u verrassen door ons gevarieerde winkelaanbod.